duminică, 21 aprilie 2013

24-27 aprilie 2013, editia virtuala a targului de cariera Angajatori de TOP

Angajatori de top - Creaaza-ti cont pe www.HiPo.ro si intra online in perioada 24-27 aprilie pentru a avea acces la unicul canal de comunicare cu cei mai doriti angajatori din Romania
Salut, Dumitru,

Daca nu ai reusit sa ajungi la targul de cariera Angajatori de TOP de la Sala Palatului Bucuresti, mai ai o sansa de a interactiona cu companiile de top din Romania si de a aplica la oportunitatile de angajare deschise in cadrul acestora.

Special pentru profesionistii cu experienta din toate orasele tarii si din strainatate, va avea loc, pe 24-27 aprilie 2013, editia virtuala a targului de cariera Angajatori de TOP. Astfel, Angajatori de TOP devine primul eveniment hibrid din Romania, ce combina avantajele unui eveniment virtual cu interactiunea directa oferita de targul fizic. Evenimentele cu o componenta fizica si una virtuala (denumite de tip hibrid sau mixt) sunt foarte populare in tari precum SUA, Marea Britanie, Franta, Germania, unele companii multinationale dezvoltandu-si propriul sistem virtual de aplicare. Cu Angajatori de TOP, lansam acest concept in premiera si in Romania.

La targul virtual Angajatori de TOP de pe 24-27 aprilie 2013, ai acces la:
Cei mai activi angajatori ai momentului
Printre angajatorii care te asteapta sa le vizitezi standul virtual se numara: Renault Romania, Oracle, Brainspotting, PepsiCo, Raiffeisen Bank, Thales, Emerson, Webhelp, Nobug, Genpact, Continental, Schaeffler, Emag, Netop, King.com, Ericsson, HP, L'Oreal, JTI, Unilever, Cosmote.
Oportunitati de cariera pentru profesionisti cu experienta din toata tara
Vizitand standurile virtuale ale angajatorilor de top, poti afla mai multe despre planurile lor de recrutare, descoperi ce pozitii sunt deschise si aplici online la acestea. In plus, ai acces la materialele video de prezentare a companiilor tale preferate.
Singurul canal de comunicare online cu cei mai doriti angajatori din Romania
Prin intermediul solutiei de chat integrate platformei virtuale, poti discuta online cu reprezentantii companiilor participante. Astfel, afli raspunsuri la intrebarile tale despre cariera direct de la recruiteri si manageri de resurse umane.
"Targul virtual este o continuare a acestui eveniment care le permite si candidatilor din alte orase, sau celor care nu au putut fi prezenti la Sala Palatului, sa acceseze ofertele noastre de angajare."

Lavinia Protopopescu, Senior Recruitment Consultant - Graduates, Oracle Romania
Pentru a avea acces la platforma virtuala disponibila in perioada 24-27 aprilie 2013, tot ce trebuie sa faci este sa te loghezi in contul tau HiPo.ro si sa ai un CV actualizat pe portalul HiPo.ro cu care poti aplica la job-urile pentru profesionisti cu experienta oferite de angajatorii de top. Daca nu ai un cont pe HiPo.ro, iti poti crea unul aici.
Viziteaza microwebsite-ul Angajatori de TOP »
» Adauga Reminder in
» Adauga Reminder in Outlook Calendar