sâmbătă, 29 octombrie 2011

Fundatia CADI ELEUTHERIA angajeaza 6 consultanti in afaceri

CANDIDATUL IDEAL:

Candidatul ideal trebuie să îndeplinească următoarele cerinţe obligatorii:

    Studii superioare în domeniu relevant: economie, drept, management, marketing sau resurse umane etc.
    Experienţă de minim 5 ani în consultanţă în afaceri, management, conducere de operaţiuni ale în întreprinderi mici şi mijlocii (în eventualitatea invitării dvs. la interviu, vă rugăm să prezentaţi dovada acestei experienţe)
    Disponibilitate la deplasări în mediul rural, în regiunile Centru şi Sud Est.
    Bună cunoaştere a mediului rural.
    Bună cunoaştere a managementului IMM-urilor.
    Cunoașterea limbii engleze
    Specializare în cel puţin unul din următoarele domenii:

    Afaceri în mediul rural: agricultură, zootehnie, forestiere, etc.
    Dezvoltarea de asociații agricole
    Proceduri de autorizare/înregistrare/
certificare (spre ex., în agricultură, în turism, etc.)
    Valorificarea economică a meşteşugurilor tradiţionale


RESPONSABILITĂŢI:

Furnizarea de consultanţă pentru iniţiative antreprenoriale, în cadrul proiectului "Competențe europene pentru mediul rural".


Alte informaţii si transmiterea CVurilor: rural@cadi.ro

DESCRIEREA COMPANIEI:

Centrul de Analiză și Dezvoltare Instituțională Eleutheria (CADI-Eleutheria) a fost înființat ca fundaţie în anul 2006 pentru a promova libertatea economică și civilă, libera inițiativă și antreprenoriatul social și economic. Proiectele CADI urmăresc două direcţii de acţiune: o direcţie teoretică, cea a analizei instituţionale, şi o direcţie practică, a dezvoltării instituţionale. Astfel, pe de o parte CADI găzduieşte proiecte de cercetare, seminarii, conferințe și dezbateri, sprijină publicarea de articole, cărți și studii în diferitele domenii ale ştiinţelor sociale, iar pe de altă parte dezvoltă soluţii practice prin furnizarea de formare profesională şi antreprenorială, prin oferirea de consultanţă atât în domeniul politicilor publice, cât şi în mediul privat. Prin toate acestea, CADI promovează instituţiile şi regulile care conduc către o societate liberă şi prosperă, ai cărei membri sunt autonomi şi întreprinzători.

„Competențe europene pentru mediul rural” este un proiect multiregional, demarat în iulie 2010 de către Fundaţia Centrul de Analiză și Dezvoltare Instituțională ��" Eleutheria (CADI), în parteneriat cu Asociaţia Institutul Român de Training. Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. www.initiativerurale.ro